STIRI IT: Facebook ar putea lansa un nou buton. La ce foloseste


Facebook ar putea lansa un nou buton. La ce foloseste

Facebook ar putea lansa un nou buton. La ce foloseste

Sefii Facebook considera ca butonul “Like” nu mai e de ajuns

De cate ori nu ti s-a intamplat ca posturile de pe Facebook sa-ti trezeasca genul de sentimente care nu pot fi exprimate printr-un “Like”?  Uneori vedem povesti triste, aflam ca persoane dragi au disparut dintre noi sau vedem adevarate catastrofe si drame umane.

La asta s-au gandit si creatorii Facebook. Dan Murello e unul dintre inginerii Facebook si totodata sustinatorul unui nou buton. Acesta ar trebui sa exprime mai degraba simpatia fata de un eveniment sau o persoane. Butonul de simpatizare nu are insa deocamdata un design bine definit, conform Cnet.

Facebook a inceput sa experimenteze aceasta optiune in grupuri restranse de utilizatori. E o consecinta directa a faptului ca multi dintre cei care folosesc reteaua de socializare cer si alternative la clasicul buton “Like”. Cazurile in care vezi cum anuntul unei morti strange like-uri sunt deja hilare.

Cu toate astea, nu se stie cand va lansa Facebook acest buton, in ciuda faptului ca noua optiune e in dezvoltare. Asemenea multor idei propuse la traditionalele Facebook Hackathons, si butonul de simpatizare ar putea fi dat uitarii, daca Mark Zuckerberg nu va considera de cuviinta sa il includa in planurile sale.

logoblog

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s