Stiri: Cezar a câştigat Finala Eurovision România 2013


Show-ul a fost transmis în direct de TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+

Cezar

Cezar

 

Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2013, după ce a câştigat Finala Eurovision România 2013, spectacol pe care l-aţi putut urmări în direct la TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+.

Să ascultăm din nou reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2013, concurs ce va avea loc anul acesta la Malmö, Suedia.

Cezar vine duminică, 10 martie, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Fanii Eurovision şi cei care sunt curioşi să afle mai multe despre cum s-a desfăşurat selecţia naţională sunt aşteptaţi de la ora 19:00 la un program dedicat evenimentului. Emisiunea va cuprinde parcursul de până acum al învingătorului şi primele gânduri înainte concursul de la Malmö. Vor mai fi prezenţi  Dan Manoliu, manager de proiect, precum şi gazdele din Camera Verde de la semifinale şi finală, Oana Vlădescu şi Toader Păun. Vă reamintim că România va participa la Eurovision Song Contest 2013 în a doua parte a celei de-a doua Semifinale care se va desfăşura pe data de 16 mai.

Toate piesele din finala sunt aici http://www.youtube.com/playlist?list=PLxO8-C91Lp91XMBbc718dSPGcj7HwIZDX&feature=mh_lolz

mihaimarian1988.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s