Stiri: Mega se repozitioneaza. Kim Dotcom promite servicii sigure de email, clouding si mesagerie audio/video


Mega se repozitioneaza. Kim Dotcom promite servicii sigure de email, clouding si mesagerie audio/video

Mega se repozitioneaza. Kim Dotcom promite servicii sigure de email, clouding si mesagerie audio/video

Kim Dotcom, fondatorul Megaupload, una dintre cele mai mari site-uri de file sharing isi muta afacerile in domeniul securitatii in online.

Siguranta este din ce in ce mai de pret in online. Tocmai de aceea, #Mega va deveni „The Privacy Company” (o firma de securitate) in care utilizatorii de email, clouding sau mesagerie audio/video sa nu aiba grija datelor confidentiale„, a scris Kim Dotcom pe contul sau de Twitter in urma cu cateva zile.

Controversatul „om de afaceri”, acuzat de procurorii americani de daune in valoare de 500 de milioane de dolari in contul industriei de divertisment, va calca, astfel, pe urmele platformei WordPress si a celebrului Reddit.

Mega.co.nz, noul site al lui Dotcom, ofera gazduire gratuita pentru 50 de gigabiti, mult mai mult decat concurentii de la Dropbox si Google Drive. Fata ce acestea, serviciul oferit de autoexilatul in Noua Zeelanda nu poate „vedea” ce fisiere gazduieste, informatiile de acest tip putand fi vazute doar de utilizatori.

Kim Dotcom si-a inceput afacerile in IT cu o firma de securizare a datelor, Data Protect. A vandut 80% din aceasta in anul 2000, devenind milionar, un an mai tarziu firma declarandu-si falimentul. Germanul este in continuare „vanat” de autoritatile americane pentru extradare pentru prejudiciile produse intre 2005 si 2012 cu serviciul de file sharing Megaupload, scrie The Telegraph.

mihaimarian

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s