Stiri: Un roman de 17 ani, printre castigatorii unui concurs organizat de Google


Un roman de 17 ani, printre castigatorii unui concurs organizat de Google

Un roman de 17 ani, printre castigatorii unui concurs organizat de Google

Cezar El-Nazli, elev la Colegiul National Iasi, este unul dintre cei 20 de castigatori ai concursului Google Code-In 2012, o competitie dedicata pasionatilor de programare si computer science, potrivit unui comunicat al companiei.

Aflata la a treia editie, Google Code-In este o competitie organizata de Google, care se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, pasionati de programare si computer science.

La aceasta competitie au participat 334 de studenti din 36 de tari. Cezar El-Nazli, unul dintre cei 20 de castigatori ai concursului, are 17 ani si este elev al Colegiului National Iasi.
In fiecare saptamana, elevii participanti au rezolvat diferite teme si sarcini propuse de organizatiile open source, castigand astfel puncte si concurand pentru premiul final: o vizita la sediul central al Google din Mountain View. Cei 20 de castigatori ai competitiei vor merge in luna aprilie la sediul central al Google din Mountain View, California. In timpul vizitei, cei 20 de castigatori ai concursului vor participa la o ceremonie de premiere si se vor intalni cu specialistii Google.
Google, proprietarul celui mai popular motor de cautare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou in Bucuresti, echipa din Romania fiind coordonata deDan Bulucea.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s