Stiri: Oscarurile romanesti in tehnologie. Cele mai promitatoare afaceri, premiate de The Next Web


Oscarurile romanesti in tehnologie. Cele mai promitatoare afaceri, premiate de The Next Web

Oscarurile romanesti in tehnologie. Cele mai promitatoare afaceri, premiate de The Next Web

 

Tinerii antreprenori romani isi pot face, astfel, cunoscute ideile de afaceri si pot gasi inclusiv investitori din strainatate.

 

Au inceput sa se faca nominalizari la Romanian Startup Awards, o gala a excelentei in domeniul startupurilor organizata de celebrul site de tehnologie TheNextWeb.com impreuna cu Geekcelerator.In cadrul evenimentului, vor fi premiate cele mai bune startupuri si cei mai importanti antreprenori si investitori din Romania.

Premiile se vor acorda la 7 categorii: startupul anului, cel mai bun cofondator, cea mai buna aplicatie web, cea mai buna aplicatie mobila, cel mai bun design, cea mai buna experienta a utilizatorului si cel mai bun investitor.

Premiile vor fi inmanate de cofondatorul The Next Web, Patrick de Laive, si de reprezentanţii Geekcelerator, iar castigatorii vor primi bilete la conferinta The Next Web din aprilie de la Amsterdam, alaturi de premii oferite de partenerii locali. Aceasta este a doua conferinta de Internet din Europa, ca importanta.

Toata lumea poate nominaliza startupuri romanesti pentru una sau mai multe dintre cele 7 categorii, la adresa: http://thenextweb.com/startupawards/romania

La fiecare categorie vor fi alesi 5 finalisti de catre juriul format din Ziad M. Kane, CEO TheNextWeb.com, Patrick de Laive (cofondator The Next Web) si editorii Robin Wauters si Martin Bryant.

Galele Romanian Startup Awards. Cele mai promitatoare afaceri, premiate de The Next Web 2

Galele Romanian Startup Awards. Cele mai promitatoare afaceri, premiate de The Next Web 2

 

Urmeaza apoi perioada de vot de o saptamana, in cadrul careia publicul are posibilitatea sa isi aleaga favoritii. Castigatorii celor 7 categorii vor fi anuntati la ceremonia de decernare a premiilor, pe 5 februarie, zi in care membrii comunitatii se vor intalni pentru a interactiona si a sarbatori alaturi de finalistii si de castigatorii concursului.

„La TNW Romanian Startup Awards cautam cele mai talentate minti antreprenoriale ale Romaniei si ne propunem sa aducem impreuna reprezentantii tehnologiei romanesti pentru o seara extraordinara”, spune Patrick de Laive, cofondator The Next Web.

TheNextWeb.com este un site de tehnologie de renume international, lansat in 2008. In prezent, are un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din intreaga lume.

Premiile The Next Web se desfasoara, pe langa Bucuresti, si in orasele Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Varsovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul si Copenhaga.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s