Stiri: Veniti sa vedeti ce construim. Ce surpriza pregateste Facebook


Veniti sa vedeti ce construim. Ce surpriza pregateste Facebook

Veniti sa vedeti ce construim. Ce surpriza pregateste Facebook

 

Se intetesc zvonurile potrivit carora Facebook ar construi un telefon mobil care sa detroneze iPhone-ul celor de la Apple.

Compania Facebook a trimis invitatii jurnalistilor americani pentru a participa la un eveniment special, care va avea loc in sediul din Silicon Valley, in data de 15 ianuarie, la ora 10 dimineata.

„Veniti sa vedeti ce contruim”, scrie pe invitatie. Imediat, pe internet au aparut zvonuri potrivit carora ar fi vorba despre un telefon.

Nu este prima data cand apar informatii cum ca Facebook pregateste o lovitura pentru Apple. Aplicatiile companiei pentru telefoanele de pe piata s-au dezvoltat in mod continuu, iar recent Facebook a achizitionat si serviciul de photo sharing Instagram.

Potrivit informatiilor „scapate” pe internet, in proiectul secret ar fi implicati fosti ingineri Apple, care au lucrat la iPhone si iPad. Se pare ca telefonul este contruit de compania HTC.

Facebook a colaborat si in trecut cu HTC, pentru telefoanele ChaCha si Salsa, care aveau butoaneFacebook integrate. Insa, noul telefon va fi branduit complet Facebook si va functiona cu o majoritate de aplicatii ale companiei.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s