Stiri: Apple vrea sa lanseze in acest an un iPhone ieftin exclusiv pentru pietele emergente


Apple vrea sa lanseze in acest an un iPhone ieftin exclusiv pentru pietele emergente

Apple vrea sa lanseze in acest an un iPhone ieftin exclusiv pentru pietele emergente

 

Apple intentioneaza sa lanseze o versiune mult mai ieftina a iPhone, destinata exclusiv Chinei si pietelor emergente, urmand ca smartphone-ul sa fie disponibil in a doua jumatate a anului 2013, au declarat surse pentru Digitimes, citat de portalul CNET.

 Digitimes citeaza surse din lantul de furnizori ai Apple. Potrivit acestora, noul iPhone va avea un ecran mai mare, un design modificat si va fi mult mai ieftin fata de actualul smartphone al companiei.

Informatia ca iPhone-ul ieftin va avea un ecran mai mare decat iPhone 5 nu prea pare sa aiba sens, noteaza CNET. Un ecran mai mare ar fi logic la un produs mai scump, astfel ca sursele Digitimes s-ar putea sa se insele, scrie CNET.

Posibilitatea unui iPhone mai ieftin a mai fost vehiculata in trecut. Saptamana trecuta, Neil Mawston, analist la Strategy Analytics, a afirmat ca Apple ar putea lansa in urmatorii trei ani un iPhone Mini, pentru a obtine acces la milioane de posibili clienti care nu-si permit un iPhone in prezent.

Peter Misek, analist la firma Jefferies, este insa de acord cu sursele Digitimes. Misek a afirmat recent ca un iPhone low-cost ar putea fi lansat in acest an la pretul de 200-250 de dolari, insa Apple nu a luat o deczie finala, intrucat compania este ingrijorata de marja de profit a noilor produse.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s