Stiri: iPhone 6 va fi disponibil in mai multe variante de culori. Surprizele pregatite de Apple


iPhone 6, super-telefonul pe care Apple il va lansa peste cateva luni, va veni intr-o gama variata de culori si marimi, potrivit expertilor in tehnologie.

iPhone 6, super-telefonul pe care Apple il va lansa peste cateva luni, va veni intr-o gama variata de culori si marimi, potrivit expertilor in tehnologie.

 

Urmatoarea versiune a smartphone-ului nu va fi lansata pana in luna mai, potrivit The Sun. Ca de obicei, planurile legate de iPhone 6 sunt tinute in mare secret, dar exista deja multe speculatii despre caracteristicile lui.
Astfel, se vehiculeaza ca noul telefon va fi disponibil in trei variante de dimensiuni – mic, mediu si mare – si carcase cu mai multe culori.
Site-ul de tehnologie, Complex.com, a reusit sa obtina din partea analistului Peter Misek cateva noutati pe care Apple le va lansat odata cu iPhone 5, in luna iunie a anului viitor.
Conform sursei citate, smartphone-ul va avea un ecran IZGO pentru Retina+ superHD, la fel si camera foto-video, optiunea NFC, capacitate de stocare de 128 de GB si o baterie care promite o autonomie mai indelungata.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s