Stiri: Schimbarea este în aer: Actualizări la Yahoo! Messenger Caracteristici


yahoo

yahoo

Yahoo aspiră să obiceiurile lumii de zi cu zi inspira și de divertisment. Mai mult decât oricând, sunt concentrati pe construirea de produse, care sunt frumoase și semnificative pentru utilizatorii lor. Uneori, acest lucru înseamnă că trebuie să ia decizii dificile – cum ar fi închiderea caracteristici care ne simtim nu sunt adăugarea de valoare de ajuns pentru tine. Acest lucru ne ajută să ne consuma energia mai mult pe crearea de experiente care fac Yahoo! modul cel mai distractiv de a petrece timpul.

Cu gândul acesta s-au decis să întrerupă câteva caracteristici Yahoo! produsului. Acest lucru le va permite să își reorienteze eforturile lor privind modernizarea Yahoo! produsele de bază experiențele și bineînțeles, de a crea altele noi. Puteți găsi mai multe detalii mai jos, inclusiv modul de închidere va funcționa.
Yahoo! Messenger Public Chat Camere
Yahoo! Messenger Camere publice Chat se va închide la 14 decembrie 2012.
Yahoo! Messenger Pingbox
Ca din 14 decembrie 2012, Pingbox nu vor mai fi disponibile pe Yahoo! Messenger. Dacă ați instalat Pingbox pe blog-ul sau pe rețelele sociale, vă rugăm să faceți clic aici pentru a afla cum să-l dezinstalați.
Yahoo! Messenger interoperabilitatea cu Microsoft Windows Live Messenger
Yahoo! Messenger nu va mai fi interoperabil cu Microsoft Windows Live Messenger ca din 14 decembrie 2012. Amici Microsoft va apărea în continuare pe lista ta de contacte Messenger, dar ele vor fi marcate cu gri, iar în cazul în care încercați să trimiteți mesaje instant pentru a le, mesajele nu vor fi livrate.
Vocea Telefon Yahoo! În și în telefon caracteristica out
Eficient 30 ianuarie 2013, nu vom mai oferi voce Telefon Yahoo! În și telefonul din capacitățile, co-branded de servicii de telefonie fixă ​​și mobilă din Jajah. Începând de astăzi, utilizatorii nu mai pot adăuga noi fonduri în conturile lor, iar utilizatorii activi, care au în prezent un echilibru în conturile lor vor primi instrucțiuni prin e-mail în decembrie de la Jajah cu privire la modul de a solicita o rambursare. Puteți găsi mai multe informații despre cum să ceară o restituire aici, și puteți contacta Jajah cu orice întrebări în yahoovoice@jajah.com. Free Messenger-la-Messenger apelurile vor fi în continuare oferite prin intermediul Yahoo! Messenger.
Va multumim tuturor celor care au folosit aceste caracteristici. Au de gând să păstreze inovatoare și construirea de produse avantajos Yahoo!, care va încânta utilizatorii lor în anii care vor veni.

mihaimarian23@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s