Autorul celui mai iubit blog de literatura din lume isi dezvaluie identitatea! Afla si tu cine e!


Mihai Marian, copilul geniu al literaturii romanesti revine in atentia cititorilor cu un blog de literatura de un succes rasunator.

 

1

2

3

Mihai Marian, copilul geniu al literaturii romanesti revine in atentia cititorilor cu un blog de literatura de un succes rasunator.

Cu peste 1 milion de vizualizari zilnice, blogul sau primeste mii de materiale noi si cereri de participare la cursuri, conventii si cluburi de literatura. Nuvelele publicate si poeziile selectate au fost traduse in intreaga lume si au primit numeroase premii.

„Sunt luat prin surprindere. Am senzatia ca lumea mi-a pus gand bun. Dupa succesul primei mele carti, acum, fara nici un avertisment, imi onoreaza blogul cu atentia si pasiunea sa!” spune Mihai Marian.

Cine ar fi crezut ca o singura persoana ar putea reusi sa invie pasiunea romanilor pentru literatura! Mihai Marian a reusit cu un strop de creativitate si multa, multa munca!

 

 

Un gând despre &8222;Autorul celui mai iubit blog de literatura din lume isi dezvaluie identitatea! Afla si tu cine e!&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s