6ase:6ase feat Moni-k – Fara iluzii


6ase:6ase este un cantaret de muzica hip hop din Bucuresti, Romania. Numele sau reprezinta o aluzie la ascultatorii sai pentru a fi intodeauna niste castigatori si a gandi pozitiv.

Fara iluzii” indeamna ascultatorii la o gandire pozitiva intr-un moment in care societatea te impinge sa gandesti negativ , sistemul care conduce lumea de secole mentine populatia Pamantului la un nivel foarte scazut prin tot ceea ce se petrece , umanitatea neevoland atat fizic dar si spiritual. De aceea mesajul lui 6ase:6ase este unul de pace si iubire , amintind ca toti suntem unul si acelasi , numai prin fapte bune , cu o gandire sanatoasa si pozitiva putem evolua.

Intr-un moment in care omenirea este condusa de frica si negativism , iar Romania indrumata intr-o directie gresita de interesele personale ale anumitor grupari de politicieni in ultimii 23 de ani, este momentul in care fiecare om trebuie sa-si aduca aminte de unde vine si cine este de fapt. Este perioada in care oricine cu propria constiinta se poate trezii si ridica peste toate problemele, prin unitate si ambitie.

Melodia sustine o gandire mult mai pozitiva dar si arata cu degetul spre sistemele care conduc tara nostra si nu numai. Videoclipul arata mersul artistului prin viata , drumul de la rau spre bine , o schimbare pe care ar trebuii sa o faca orice om indiferent de pozitia sociala , o schimbare in bine sustinuta de fapte bune si o gandire pozitiva indiferent de situatia in care se afla.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s